Начало Резервни части
Banner
 
Banner
 

Търговия с резервни части                          

Производство на резервни части 

  


"Автосвят ООД" - Фирмата е с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на автомобилни добавки, авточасти, автокозметика. В момента Авто Свят ООД е водещ доставчик на автомобилни добавки за българския пазар, предлага голяма гама части за спирачната система за автомобили, микробуси, товарни автомобили, както и маслени, горивни, въздушни, горивни филтри.


"Авто Лъч 2007 ООД" - Фирма Авто Лъч 2007 ООД предлага авточасти за всички видове френски автомобили. Богат асортимент от спирачни системи, окачване, жила, лагери, ремъци, ролки, филтри както и много други части за сервизно обслужване като масла, чистачки, добавки, кабели, свещи крушки и др. Фирмата разполага и със собствен сервиз, като в него се извършват всички видове ремонти. 


"В&Д Авто ООД" - Оторизиран вносител на Българския пазар на висококачествени оригинални резервни части, участващи в първичното вграждане на в световната автомобилна индустрия. За тези години В&Д Авто и нейните партньори успяха да популяризират и да направят достъпни за нашия пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR, HEPU, BERU  и др.


"Механика 2002 ООД" - Официален вносител на тежкотоварни автомобили TATRA и резервни части за тях. Механика 2002 ООД предлага на българския пазар уникалните системи VEPAMON за контрол на разхода на гориво, работата и движението на превозните средства.


"Олимпия Ауто АД" - Олимпия Ауто разполага с шоу руум за продажба на нови автомобили, магазин с резервни части и сервизна база. В автосалона на фирмата ще намерите по-голяма част от предлаганите от фирмата модели, както и да тествате някои от тях. Олимпиа Ауто АД разполага с модерна сервизна база на Опел - единствената в региона на Сливен, Ямбол, Елхово, Стара Загора. Фирмата е вносител на оригинални резервни части Опел. 


"Реал Тербо ЕООД" - Реал Турбо ЕООД предлага ремонт и продажба на всички видове оригинални турбокомпресори. Високо качество, гарантиран произход, оригинални цени. Само в Реал Турбо ЕООД ще намерите богат асортимент с гарантирано обслужване.


"Скай-2-2000 ЕТ" - Предлагаме авточасти за италиански и френски автомобили - барабанни и дискови накладки, жила, карета и полуоски, главини, лагери, обтегачи, амортисьори, съединители, водни помпи, радиатори, спирачни и съединителни помпи и цилиндри, маншони за карета, гумени съединения, втулки, тампони, маншони, спирачни маркучи, двигателни, трансмисионни и съединителни масла и др.


"Снабтех ООД" - Фирмата се занимава с прдажба на едро и дребно на търкалящи лагери - както автомобилни, така и индустриални, ремъци, семеринги, уплътнители, дихтунги, зегерки, смазочни материали (греси и масла), графитни четки, както и огромна гама автокрушки, шплентове, шпонки, пружинни щифтове.


"София Ауто АД" - София Ауто е официален представител на Cadillac, Corvette, Hummer, Opel и Chevrolet за България. София Ауто АД предлага продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, ежедневно обслужване, профилактика и тунинг на моторни превозни средства, както и посредничество при лизинг, атокредити и застраховки. 


"Тим 97 ООД" - Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно, внос и дистрибуция на резервни асти за тежкотоварни западни автомобили, ремаркета, ссмазочни продукти. Продуктовата гама на фирмата включва смазочни материали (трансмисионни, хидравлични, индустриални моторни масла, греси), резервни части за товарни автомобили и ремаркета (накладки, ремъци, спирачна система, двигатели, тегличи, буфери, електросистеми), филтри, резервни части и аксесоари по електрическата система, огледала.


"Тристан 02 ООД" - Тристан 02 ООД е изключителен представител на Монбат АД за София и Софийска Област. Монбат АД е водещ производител на оловно - кисели акумулаторни батерии с богат опит в конструирането и производството на стартерни батерии за военни и граждански цели.


 
Copyright © 2020 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Етикети

by Zaragoza Online
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner