Начало Нови леки и товарни автомобили
Banner
 
Banner

Леки автомобили                          

Специализирани транспортни средства     

Товарни автомобили    

Мотоциклети, велосипеди

  


"Алианс Ауто ООД" - Алианс Ауто предлага цялата гама на марките Renault, Nissan и Dacia, както и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз. Сервизната, дилърската и субдилърската мрежа на тези марки покрива градовете Варна, София, Шумен, Търговище и Стара Загора.


"БМД АД" - Базови продукти на фирмата са бордови, фургонни и специализирани каросерии за товарни автомобили от лек и среден клас, бордови, фургонни и специализирани ремаркета с маса до 11 тона. Фирмата предлага специализирани  бордови и фургонни композиции, с приложение в хранително-вкусовата промишленост.


"Борекс Интернешънъл ООД" - Борекс Интернешънъл" ООД е официален и единствен представител на TEMSA за България. Продуктите включват модели от 20 до 60 местни автобуси с двигатели MAN и DAF, отговарящи на евростандартите Euro IV и V. От края на 2009 година се очаква пускането на българския пазар на ноия модел AVENUE, който е предназначен изцяло за превоз в градски условия. 


"Булавто АД" - Булавто е оторизиран дилър на IVECO от 2001 година. В търговско-сервизните центрове във Варна, София, Бургас, Шумен, Стара Загора, Плевен и Велико Търново се извършват продажби, гаранционен и извънгаранционен сервиз на пълната гама от транспортни средства IVECO, както и доставка на оригинални резервни части.


"Булавто АД" - Булавто предлага градски, извънградски и туристически автобуси, с различни нива на оборудване, противопожарна техника IVECO MAGIRUS, строителна техника, транспортна техника MENCI, самосвални надстройки със задно и тристранно разтоварване, разнообразни строителни и индустриални машини CASE, пълна гама строителна техника на американската фирма BOBCAT, самоходни автокаравани и къмпинг оборудване.


"Иваго България ООД" - Производство на автомобилни фургони, бордови каросерии, термоизолации на автомобили, производство и ремонт на хладилни надстройки, автомобилни каросерии с алуминиеви капаци, PVC покривала, алуминиеви фургони, термоизолирани хладилни фургони, термоизолация на автомобили.


"Мазда" - Представител на Мазда за страната.


"Механика 2002 ООД" - Официален вносител на тежкотоварни автомобили TATRA и резервни части за тях. Механика 2002 ООД предлага на българския пазар уникалните системи VEPAMON за контрол на разхода на гориво, работата и движението на превозните средства.


"Олимпия Ауто АД" - Олимпия Ауто разполага с шоу руум за продажба на нови автомобили, магазин с резервни части и сервизна база. В автосалона на фирмата ще намерите по-голяма част от предлаганите от фирмата модели, както и да тествате някои от тях. Олимпиа Ауто АД разполага с модерна сервизна база на Опел - единствената в региона на Сливен, Ямбол, Елхово, Стара Загора. Фирмата е вносител на оригинални резервни части Опел. 


"София Ауто АД" - София Ауто е официален представител на Cadillac, Corvette, Hummer, Opel и Chevrolet за България. София Ауто АД предлага продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, ежедневно обслужване, профилактика и тунинг на моторни превозни средства, както и посредничество при лизинг, атокредити и застраховки. 

 
Copyright © 2020 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner