Начало Автосервизи
Banner
 
Banner

В този раздел можете да намерите информация за фирми, предлагащи автосервизно обслужване, ремонт на автомобили, профилактика, профилактични прегледи, смяна на масло и консумативи, автосервизи, гаражи, автомонтьори и др.


"Авто Лъч 2007 ООД" - Фирма Авто Лъч 2007 ООД предлага авточасти за всички видове френски автомобили. Богат асортимент от спирачни системи, окачване, жила, лагери, ремъци, ролки, филтри както и много други части за сервизно обслужване като масла, чистачки, добавки, кабели, свещи крушки и др. Фирмата разполага и със собствен сервиз, като в него се извършват всички видове ремонти. 


"Булавто АД" - Сервизната, дилърската и субдилърската мрежа на Булавто покрива градовете София, Варна, Бургас, Шумен, Търговище, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. В тези центрове се извършват гаранционни и следгаранционни ремонти на марките IVECO, RENAULT, NISSAN, DACIA, както и доставка на оригинални резервни части за тях. 


"Вред Бул ООД" - Вред Бул ООД се занимава с продажба на леки, тежки и специални автомобилни гуми - предлага почти всички марки от внасяните в България. Фирмата предлага нови и регенерирани гуми, както и гуми втора употреба на много изгодни цени. Разполагаме със собствен сервиз, удобен за маневриране на тежки автомобили, който предлага всякакви ремонти и услуги, свързани с автомобилните гуми.


"ДЕК СД" - Електрониката за автосервизи - автодиагностична апаратура и системи за тунинг на двигателите с вътрешно горене. Разработване на евтина и качествена апаратура и нови продукти за автосервизи и автодиагностици. Разработка на продукти, съобразени с конкретни желания на индивидуални клиенти, снабдени с най-съвременните микропроцесори и специално разработен софтуер.


"Емо Газ" - Емо Газ Сервиз има дългогодишен опит и раполага с висококвалифициран за монтаж, диагностика и ремонст на всички видове автогазови и метанови системи за карбураторни, моноинжекционни и инжекционни двигатели. В момента предлагаме на промоция Газов инжекцион + монтаж за 4 цилиндров двигател - 850; за 6 цилиндров двигател - 1400 лв; Метан инжекцион + монта - 2250 лв.


"Нирад ООД" - Нирад ООД е специализирана като специализирана фирма за пътна помощ. Нирад ООД създаде първия специализиран интернет сайт в България за пътна помощ. В момента предлагаме услуги на пътна помощ в рамките на София, пътна помощ за България, закарване на МПС на ход до сервиз, превоз на пътници, предоставяне на оборотни автомобили, ремонт на пътя, както и пълно сервизно обслужване в сервиз на Нирад ООД.


"Олимпия Ауто АД" - Олимпия Ауто разполага с шоу руум за продажба на нови автомобили, магазин с резервни части и сервизна база. В автосалона на фирмата ще намерите по-голяма част от предлаганите от фирмата модели, както и да тествате някои от тях. Олимпиа Ауто АД разполага с модерна сервизна база на Опел - единствената в региона на Сливен, Ямбол, Елхово, Стара Загора. Фирмата е вносител на оригинални резервни части Опел. 

 
Copyright © 2020 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Етикети

by Zaragoza Online
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner