Начало Гуми и джанти
Banner
 
Banner

В този раздел можете да намерите фирми, предлагащи гуми, летни гуми, зимни гуми, монтаж на гуми, джанти, стоманени джанти, лети джанти и др.


"Булавто АД" - Директен вносител на гуми от марките MICHELIN, BFGoodrich, KORMORAN в пълното им разнообразие от приложевия, модели и размери. През 2001 година дружеството започва директен внос на всички видове и размери гуми с марка DUNLOP, продукт на GOODYEAR DUNLOP TYRES. 


"Вред Бул ООД" - Вред Бул ООД се занимава с продажба на леки, тежки и специални автомобилни гуми - предлага почти всички марки от внасяните в България. Фирмата предлага нови и регенерирани гуми, както и гуми втора употреба на много изгодни цени. Разполагаме със собствен сервиз, удобен за маневриране на тежки автомобили, който предлага всякакви ремонти и услуги, свързани с автомобилните гуми.


"Кодаг ЕООД" - Фирмата предлага гама автосервизно и гаражно оборудване - подемници, крикове, хидравлични преси, машини за монтаж/демонтаж на гуми, машини за за баланс на гуми, пневматичен гайковрът, както и радиални гуми за товарни автомобили AUFINE и RIVERLAND.

 
Copyright © 2020 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Етикети

by Zaragoza Online
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner